CREATIEF BIJ ELLEN

Ik ben Ellen Rutten-Alberts. Ik ben woonachtig in Melderslo. Creatief bezig zijn is mijn passie. De uitdaging ligt in zelfontwerp en de ontdekkingsreis door de wereld van materialen en kleuren die mij de inspiratie geven om te creëren . Elk seizoen geeft mij inspiratie.

Het maken van ballonversieringen of cadeauverpakkingen in ballon of de mooiste foam – en vilthoeden als mooie bijdrage aan ons Limburgs stukje cultuur, “Carnaval”!! Alles doe ik met het grootste plezier.

Laat mij je meenemen naar de wondere wereld van kleur, creativiteit en ontspanning en geef je op voor een van mijn workshops. Geen tijd, maar wel de trotse bezitter willen zijn van een creatieve foam of vilthoed creatie, bezoek mijn atelier voor kant en klare verkoop of bestel naar uw wens. Ik creëer voor u, uw “eigen” foam of vilthoed. Tot snel….Lieve creatieve groetjes van Ellen.